Grațiela Gavrilescu a fost aleasă președintele ALDE Prahova

Redactia -

Grațiela Gavrilescu a fost aleasă președintele ALDE Prahova

Filiala Prahova a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a organizat sâmbătă, 10 martie, conferința județeană de alegeri pentru desemnarea noii conduceri. La evenimentul desfășurat în Ploiești au participat peste 900 de delegați din tot județul.

În urma votului exprimat de către delegații prezenți la conferința județeană a ALDE Prahova, președintele filialei a fost desemnată Grațiela Gavrilescu, viceprim-ministrul și ministrul Mediului. Din componența Biroului Politic Teritorial al ALDE Prahova vor face parte în calitate de vicepreședinți Toma Pintoiu, Vasile Pătrașcu, Vasile Ardeleanu, George Pană, Diana Severin, Marius Ioan Constantin, Gheorghe Iordache, Ioana Filofteia Dumitru, Geanina Bădicu.

Viceprim-ministrul și ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu a declarat la începutul lucrărilor conferinței județene a ALDE Prahova că ‘am intrat în lupta electorală imediat după înființare la prezidențiale, l-am sprijinit pe domnul Călin Popescu — Tăriceanu ca și candidat independent și am reușit să obținem un rezultat excelent zic eu la vremea aceea. La localele din iunie 2016, ALDE Prahova a propus candidați apropiați de cetățeni și respectați de ei, determinați să contribuie la modernizarea localităților lor. Rezultatele au fost grăitoare venind ca o confirmare a eforturilor depuse de echipa noastră unită. Doar astfel muncind împreună, corect și curat, în decembrie 2016, 25.710 de prahoveni ne-au acordat votul. ALDE Prahova are doi reprezentanți în Parlamentul României: pe domnul senator Teodor Meleșcanu și pe mine, în calitate de deputat. Și rezultatele alegerilor locale parțiale din anul 2017 au reprezentat un succes, unul covârșitor. ALDE s-a situat pe primul loc ca număr de voturi obținute în fața celorlalte două partide, PSD și PNL’.

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat în cadrul conferinței de presă susținută la sediul ALDE Prahova că partidul va rămâne ‘în continuare pe aceleași coordonate. Vă garantez ca nu vom face niciun pas înapoi și toate amenințările care sunt vânturate pentru a ne închide gura nu au niciun fel de succes. Nici colegii mei și nici eu nu vom proceda cum procedează președintele PNL, care crezând că își salvează pielea a devenit cântărețul statului paralel’.