Gruparea de Jandarmi Ploieşti recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI

Redactia -

Gruparea de Jandarmi Ploieşti recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri, dintre care, 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (http://www.scoaladragasani.ro)  și  350  pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni (http://www.jandarmeriafalticeni.ro), conform anunțului publicat pe site-ul unității: www.jandarmeriamobilapl.ro, secțiunea Carieră.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare și care doresc să candideze pe unul din aceste locuri, pot descărca și depune  Cererea-tip de înscriere, exclusiv online,  în perioada: 20 aprilie – 05 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail: [email protected].

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul grupării din Ploieşti, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257, compartimentul Resurse Umane sau la numărul de telefon:  0749057782, de luni până  vineri, între orele 08.00-16.00.