Gunoiul din Piaţa Aurora Vest, ameninţare la adresa sănătăţii ploieştenilor

Daniel Dimache -

Gunoiul din Piaţa Aurora Vest, ameninţare la adresa sănătăţii ploieştenilor

Am primit pe adresa redacţiei un mail prin care un ploieştean din zona Vest a oraşului ne semnalează aspecte deosebit de grave, ce ţin de sănătatea locuitorilor din zonă, grav afectaţi de mizeria din Piaţa Aurora Vest. Publicăm integral materialul şi vă prezentăm pozele trimise de cititorul nostru, solicitând Primăriei Ploieşti şi structurilor abilitate să intervină. Vom reveni pe tema mizeriei din Piaţa Aurora Vest.

dav

<

Sunt un locatar al blocului 40B de pe strada Baraolt, din Ploiești. Vreau să vă aduc la cunoștință niște aspecte însoțite de poze doveditoare, în speranța că ne puteți ajuta prin publicarea unui material în publicația dumneavoastră. 
 Este vorba despre ghena blocului de pe strada Baraolt nr. 5, colţ cu str. Erou Moldoveanu Marian situată la colţul blocului lângă Piața Aurora Vest.
Aceasta ghenă este alocată locatarilor blocului nostru, dar toți comercianții, piețarii și toată lumea din zonă aruncă cutiile, resturile alimentare, mizeriile, fructele și legumele stricate la aceasta ghenă, care tot timpul dă pe afara, făcându-se zilnic o mizerie și o dezordine infernală, ca să nu mai vorbim de miros în zilele călduroase. Balconul meu este fix în dreptul ghenei și zilnic trebuie sa suport mirosul îngrozitor și „peisajul”  de acolo. Vara pur și simplu nu pot sta cu geamul deschis. Ca să nu mai zic și de faptul ca acolo este și „toaletă publica”, lumea care trece pe acolo, pieţarii care aruncă gunoaiele se opresc să își facă nevoile. 
 Ghenele pieței probabil au fost aduse aici, pentru că sunt înșirate vreo 7-8 pubele zilnic „full” de gunoaie și resturi, cum se vede și în poze.
Am făcut și sesizare la primărie, aștept un răspuns, poate și cu ajutorul dumneavoastră se va face ceva. 
Va mulțumesc!>>