Găzarii au aterizat la Istanbul cu încă doi jucători străini chemaţi la probe

Redactia -

Plecaţi în Turcia, joi, 11 octombrie 2012, după prânz, ulterior unui antrenament făcut dimineaţa, jucătorii Petrolului au ajuns, în jurul orei 18.00, la „Renaissance Istanbul Bosphorus Mariott”, un hotel de cinci stele cu 16 etaje, situat într-o zonă aglomerată a metropolei care va găzdui vineri, 12 octombrie, partida amicală cu Galatasaray. Toată delegaţia, care a făcut deplasarea la bordul unui charter al companiei Romavia, incluzând şi angajaţi de la ROMPREST, firma preşedintelui Consiliului de Administraţie al SC FC Petrolul, Florian Walter, aflaţi la un aşa-numit team-building acolo, a avut parte de un  program liber până s-a „dat stingerea”. Fotbaliştii şi staff-ul tehnic i-au impresionat pe turiştii aflaţi la parterul hotelului, prin ţinuta lor şic, cu toţii afişându-se cu frumoase cămăşi bleumarin slim şi blue jeans, furnizate de către sponsorul italian „Bulgarini” (foto; www.fcpetrolul.ro).

După testul cu „Galata”, de la ora 15.30, de pe unul dintre terenurile aflate în cantonamentul de la Florya, delegaţia găzarilor se va îndrepta, urgent, preţ de vreo două ore, spre arena lui Fenerbahce, „Sukru Saracoglu”, care va găzdui, de la 20.30, întâlnirea dintre Turcia şi România, din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia – 2014, revenirea în ţară urmând a avea loc sâmbătă, 13 octombrie, pe seară.

Altfel, în afara italianului Stefano Avogadri, sunt prezenţi în Turcia şi olandezul Michael Elias Timisela, tot fundaş dreapta ca şi „macaronarul”, şi slovacul Roman Konecny, care este fundaş central. Primul are 27 de ani, iar al doilea – 29. Timisela vine de la VVV Venlo, iar Konecny – de la Slovan Bratislava. Totţi trei vor fi testaţi de antrenorul Mircea Rednic contra „Galatei”, după care se va lua decizia unei eventuale legitimări.