”Haiducul” Gerard Georgescu a protestat vehement la Teatru și Primărie pentru ”bătaia de joc” suportată de cântăreața Rodica Tudor

Daniel Dimache -

”Haiducul” Gerard Georgescu a protestat vehement la Teatru și Primărie pentru ”bătaia de joc” suportată de cântăreața Rodica Tudor
”Astăzi susțin un Prahovean valoros, ajuns bătaia de joc a administrație Volosevici și slugilor, Rodica Tudor!!! Azi sunt Țigan și în fiecare zi cu dreptatea…” – și-a anunțat activistul civic Gerard Georgescu, la începutul zilei de miercuri, 17 mai, protestul împotriva modului în care cântăreața de etnie romă Rodica Tudor, a fost eliminată din Teatrul ”Toma Caragiu”, de către directoarea Mihaela Rus. Acțiunile sale pot fi vizionate aici: Facebook Gerard Georgescu.
Ca un trubadur, Gerard Georgescu și-a purtat solitar mesajul mai întâi în fața teatrului și apoi la Primăria Ploiești, instituție care are în subordine teatrul. 
”Astăzi am depus din nou o solicitare primarului Andrei VOLOSEVICI să oprească acțiunile Mafiei care distruge Ploieștiul și instituțiile subordonate Primăriei, cu sprijinul administrației pe care o conduce!!!
I-am cerut Demisia!!!” – a postat pe pagina sa de Facebook Gerard Georgescu, după periplul pe la cele două instituții.
 
Adversar declarat al primarului Andrei Volosevici, Georgescu a anunțat că va fi prezent la ședința CL Ploiești din 18 mai, tot pe teme legate direct sau indirect de etnia romă:
”Mâine voi participa la ședința Consiliului Local al mun.Ploiesti!!! Întrebările mele pentru VOLOSEVICI sunt:
– ce facem cu Rosenthal, de ce lucrările stagnează !???
– de ce Ploiestiul pierde fondurile europene pentru proiectele în derulare!??
– când Mimiu va fi cartier de locuit omenește!???
– de ce a adus Ploieștiul in faliment!?
Când își dă Demisia!???”
Puteți citi în articolul publicat de Gazeta de Prahova
Întreaga derulare a acțiunii prin care, prin manevre dubioase și jenante, interpreta Rodica Tudor, câștigătoare a marelui trofeu al Festivalului Mamaia, în ultima ediție (2012) a fost înlăturată din Teatrul ”Toma Caragiu” , în timp ce o actriță pensionară/fostă balerină care NU POATE CÂNTA (dar cu activitate politică la activ) este menținută de ani buni, ca angajată pe un post de solist vocal.