Halele Centrale şi pieţele ploieştene, măsuri de restricţie drastice

Daniel Dimache -

Halele Centrale şi pieţele ploieştene, măsuri de restricţie drastice

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești pentru luarea unor noi măsuri suplimentarede prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19.

Astfel, s-a hotărât suspendarea activităților de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în Halele Centrale și în piețele agro-alimentare  din  Municipiul Ploiești, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență.

În acest context, s-a aprobat restricționarea numărului de persoane aflate simultan în Halele Centrale și în piețele agro-alimentare din Municipiul Ploiești, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență. Astfel, se va permite accesul simultan pentru un număr de doar 40 de persoane pe platoul Pieței Centrale și 20 de persoane în incinta Halelor Centrale și celelalte piețe agro-alimentare, informează Primăria municipiului Ploieşti.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești a aprobat suspendarea activității piețelor agro-alimentare, care nu respectă măsurile igienico-sanitare și pentru siguranța alimentelor stabilite de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență.

S.C. Hale și Piețe va duce la îndeplinire aceste măsuri.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)