Hamza a scăpat de problemele medicale și poate juca împotriva lui Turris, la Turnu Măgurele! Bărboianu, Vajushi, Olaru, Ekollo și Nicolae mai așteaptă încă un rezultat negativ și pot intra, și ei, la joc!

Dragos Trestioreanu -

Hamza a scăpat de problemele medicale și poate juca împotriva lui Turris, la Turnu Măgurele! Bărboianu, Vajushi, Olaru, Ekollo și Nicolae mai așteaptă încă un rezultat negativ și pot intra, și ei, la joc!

De ultimă oră, siteul www.realitateasportiva.net notează că primul dintre cei șase fotbaliști ai divizionarei secunde de fotbal FC Petrolul Ploiești, mai precis fostul internațional tunisian Younes Hamza, a trecut peste problemele pricinuite de testul pozitiv, inițial, la virusul Covid-19, unul confirmat la câteva zile distanță, după izolarea la domiciliu. Acum, Hamza a avut parte, informează același site, tot de două teste, dar ambele au fost negative! Din acest motiv, atacantul a și putut trece la antrenamente, iar dacă antrenorul principal Costel Enache va aprecia că este pregătit 100%, cu siguranță va fi inclus în lotul pentru importantul, dacă nu cumva chiar decisivul, meci de marți, 21 iulie 2020, ora 21.00, de la Turnu Măgurele, cu Turris-Oltul, din etapa a treia a play-off-ului.

În ceea ce îi privește pe ceilalți coechipieri ai lui Younes, aflați, inițial, în aceeași situație cu el, Ștefan Bărboianu, Armando Vajushi, Alberto Olaru, Serge Yvann Ekollo și Adrian Nicolae, și despre ei au venit, deocamdată, vești bune, dinspre www.realitateasportiva.net, în sensul că au avut deja un test negativ. Dacă și al doilea va fi identic, atunci vor intra, și ei, în programul de antrenamente, având astfel șanse de a prinde un meci sau mai mai multe din această fază a competiției. Reamintesc că, până în prezent, Petrolul a bifat două partide, una la Ploiești, pe arena Ilie Oană, în etapa a doua, contra Rapidului, încheiată cu scorul de 0-0, după un adevărat „thriller”, iar cealaltă, la Arad, cu UTA (1-1), în care oaspeții au fost văduviți însă de un penalti clar, atunci când tabela arăta 1-0 pentru ei.

Foto: www.realitateasportiva.net