Handbalista Andreea Dincu – cerută de soție pe teren, înaintea meciului cu HC Dunărea Brăila!

Redactia -

Meci cu o miză deosebită pentru handbalistele de la CSM Ploiești în lupta lor pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, cel cu HC Dunărea Brăila, de joi, 12 februarie 2015, de la „Olimpia”, a mai avut și o altă „miză”, deconspirată celor 500 de spectatori din tribune chiar la prezentarea celor două combatante, pe parchetul sălii din Parcul Tineretului. Chemată ultima dintre echipierele CSM-ului – conform unui „scenariu” bine pus la punct – să intre pe teren, extrema dreaptă constănțeancă Andreea Dincu (Foto: Mihail MARINESCU)  a avut parte de o imensă surpriză. Astfel, logodnicul concitadin al ei, Nicolae Lipară, Nicky pentru apropiați, după cum notează www.csmploiesti.ro, a așteptat-o acolo cu un buchet imens cu 25 de trandafiri roșii și un inel, pe care i le-a oferit după ce a pus jos genunchiul drept și i-a adresat o întrebare pe care cu siguranță Andreea o aștepta cu emoție: „Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul afirmativ, așteptat de toată asistența, a venit instantaneu, Nicky primind imediat și sărutul de rigoare! Original, constănțeanul a pregătit din timp acest moment deosebit, fiind acompaniat la Ploiești de câțiva prieteni, martori direcți la acest eveniment fericit din viața amicului lor. Unul la care au percutat pe loc și coechipierele de la CSM ale Andreei Dincu, cele care i-au 2000dînconjurat cu simpatie pe cei doi tineri, iar la finalul disputei au… „aruncat-o în aer”!

Profesionistă adevărată, handbalista a dat emoțiile la o parte și a făcut o partidă excelentă, fiind autoare a trei dintre cele 34 de goluri ale unei victorii foarte frumoase a ploieștencelor în dauna unei formații ce participă în prezent în cupele europene, motiv pentru care s-a și devansat duelul. Se poate spune că, după acest 34-27 pentru CSM Ploiești, Nicky a „avut mână bună”, gestul lui sensibil motivându-le la maximum pe fetele lui Goran Kurtes. Succesul a fost sărbătorit in corpore, post-factum, la un restaurant local, pe cheltuiala viitorului soț al Andree Dincu, nunta ei cu Nicoale Lipară urmând să 3000saibă loc în 2016. Firesc, viitoarea mireasă a declarat, la final, că „a fost cel mai fericit moment din viața mea”! Bucuros la toare reușitele viitoarei sale soții, pe care le-a aplaudat frenetic, el a încurajat-o din tribună, în așteptarea…. petrecerii de după partidă, care să celebreze atât victoria fetelor, cât și, mai ales, cererea în căsătorie. „A fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea, dar ea este femeia vieţii mele şi am ştiut că nu trebuie să mai las timpul să treacă, fiind acum cel mai fericit bărbat de pe planeta asta!” – a mărturisit bucuros, după joc, tânărul dobrogean.

Pentru a-și pune planul secret în aplicare, Nicolae Lipară a apelat la bunăvoința oficialilor clubului ploieștean al municipalității și a primit și acordul observatorului meciului, elegantul băcăuan Radu Vlăduț, ca și al arbitrilor din Târgu Jiu, Anton Drăgănescu și Adrian Eremia. De-acum însă, Andreea Dincu își îndreaptă gândurile spre viitoarele confruntări din Liga Națională, cea de la HC Zalău și, respectiv, de acasă, cu Unirea Slobozia. Casă de piatră, Andreea și Nicky!