Hoţi din Bucov, Floreşti şi Gornet, prinşi de poliţişti

Redactia -

 La data de 01.10.2013, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Bucov au fost sesizaţi telefonic de conducerea unei școli despre faptul că unui elev din clasa a VI-a, i-a fost furat telefonul mobil. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit că telefonul aflat în ghiozdan a fost sustras în timpul pauzei de la ora 16.00.

În continuare au fost efectuate verificări în sala de clasa respectivă precum şi în şcoală, fiind stabilit faptul că în jurul orei 15.30, un fost elev al şcolii a intrat în şcoală sub pretextul de a se întâlni cu un coleg, și a sustras telefonul mobil din ghiozdanul elevului, după care a plecat la domiciliu. Telefonul mobil a fost ridicat şi predat părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

La data de 01.10.2013, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Floreşti şi din cadrul postului de Poliţie Filipeştii de Târg au prins în flagrant trei bărbați care intenţionau să comercializeze un ventil metalic de 10 ţoli pe care îl aveau într-o căruță.

Procedând la verificarea legalităţii de deţinere a ventilului respectiv, a rezultat faptul că obiectul metalic a fost sustras de către cei trei la data de 01.10.2013.Polițiștii au ridicat ventilul de la cei trei şi l-au predat reprezentanţilor societății prejudiciate.În urma cântăririi ventilului la centrul de colectare , a rezultat că acesta are o greutate de 430 kg fier.

Celor trei suspecți le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat

 

La data de 1.10.2013, o femeie din Ploieşti a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras un sac cu nuci, pe care le culesese de pe terenul agricol ce-l deține pe raza comunei Gornet-Cricov.

În urma verificărilor efectuate, lucrători din cadrul Postului de Poliție Tătaru au identificat un tânăr în vârstă de 16 ani, din Gornet- Cricov, ca fiind principalul suspect de comitere a furtului.

În cauză, a fost întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.