Hoţi opriţi de poliţişti cu focuri de armă/VIDEO

Redactia -

Hoţi opriţi de poliţişti cu focuri de armă/VIDEO

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ciorani au depistat noaptea trecută nouă suspecţi care încercau să sustragă de pe un câmp situat pe raza comunei Colceag, o conductă de transport petrolier, aparţinând unei societăţi transportatoare.

În momentul intervenţiei, poliţiştii i-au somat pe suspecţi, pentru prinderea lor fiind executate trei focuri de armă în plan vertical. Cinci dintre suspecţi au fost prinşi în imediata apropiere a şanţului pe care îl săpaseră pentru a sustrage conducta, alţi trei reuşind să fugă.

Din cauza întunericului, unul dintre suspecţii care au reuşit să fugă, nu a observat o groapă de aproximativ 2 m adâncime, şi a căzut în ea, fiind prins de poliţişti.

Cercetările efectuate au arătat că pentru a sustrage conducta, suspecţii au săpat un şanţ de 40 m lungime, reuşind decopertarea acesteia pe o lungime de 23 m. Totodată, la faţa locului au fost găsite mai multe unelte folosite de suspecţi pentru comiterea infracţiunii.

Cele şase persoane depistate au fost conduse la sediul poliţiei, la scurt timp fiind stabilită identitatea celorlaţi trei suspecţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat, suspecţii urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

{youtubejw}Pn09MKt54fY{/youtubejw}