Hoţi prinşi în Sinaia, Filipeştii de Pădure şi Albeşti Paleologu

Redactia -

Hoţi prinşi în Sinaia, Filipeştii de Pădure şi Albeşti Paleologu

La data de 27.12.2014, polițiștii Secției 3 Ploiești l-au identificat pe un bărbat din comuna Albeşti Paleologu, județul Prahova, bănuit că, în ziua precedentă, ar fi sustras suma de 7.000 de lei dintr-o locuință de pe raza municipiului. Persoana în cauză a fost reținută, cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

În data de 23.12.2014, polițiști din cadrul Postului Filipeștii de Pădure, au identificat patru bărbați din localitate care, în cursul aceleiași zile ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza comunei. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

 

În ziua de 27.12.2014, polițiști din cadrul Poliţiei stațiunii Sinaia au identificat un bărbat care, în aceeași dimineață ar fi sustras dintr-un bar un telefon mobil aparținând unui client. În cauză se continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bunul fiind restituit persoanei vătămate.