Hoţi rupţi de foame, prinşi când furau mancare din magazine

Redactia -

Hoţi rupţi de foame, prinşi când furau mancare din magazine

Doi tineri sunt cercetați după ce au sustras înghețată din lada frigorică aparținând unei societăți comerciale

 

La data de 28.05.2013, polițiștii Secției 1 Ploiești s-au sesizat cu privire la faptul că o ladă frigorifică amplasată la punctul de lucru aparținând unei societăți comerciale prezintă urme de forțare la nivelul capacului de protecție. Din cercetări a rezultat că autori necunoscuți sustrăseseră din interior mai multe bucăți de înghețată .La scurt timp, polițiștii au identificat principalii suspecți de comiterea faptei. Aceștia sunt doi tineri, ambii în vârstă de 15 ani, pe parcursul cercetărilor rezultând că anterior mai sustrăseseră înghețată din lada frigorifică respectivă.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

 

Persoane cercetate penal, fiind suspectate că au sustras bunuri din incinta unor supermarket-uri

 

La data de 28.05.2013, în jurul orei 14.15, Dispeceratul Secţiei 2 Poliţie Ploiești a fost sesizat de reprezentanţii unui supermarket cu privire la faptul că agentul de pază a reţinut un tânăr care a sustras bunuri din magazin, în valoare de 250 de lei.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că acesta a mai comis asemenea fapte, motiv pentru care s-a luat măsura reţinerii, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

 

Ieri, în jurul orei 11.205, o femeie a fost surprinsă în timp ce sustrăgea produse alimentare din incinta unui magazin din Băicoi.

Asupra acesteia, au fost găsite bunurile sustrase, femeii findui întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.