Horia Brenciu a jucat, la Ploiesti, finala Europa League

Redactia -

Horia Brenciu a jucat, la Ploiesti, finala Europa League

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost ieri locul unui mega-concert. Anunţată pentru prima oară acum 2 luni, prezenţa lui Horia Brenciu în cadrul turneului “Fac ce-mi spune inima” nu a întârziat să stârnească interesul amatorilor de muzică şi divertisment. Peste 800 de persoane au fost prezente la spectacol, scandând numele entertainerului român şi aşteptând cu nerăbdare apariţia sa pe scenă.

Brenciu nu a dezamăgit, oferind un show de peste 3 ore care nu s-a rezumat nicidecum la muzică. Numeroase dialoguri cu publicul, glume de moment, schimburi de replici cu formaţia, faze teatrale au fost prezente pe întreaga durata recitalului.

Momentul culminant a fost reprezentat de punerea în scenă a unui moment Europa League : Brenciu şi membrii formaţiei au oferit o dovadă de talent fotbalistic, utilizând în acest scop o minge improvizată, alcătuită din burete. Mai mult decât atât, Brenciu a invitat publicul să participe la “meci” pentru a elimina eventuale nostalgii determinate de ratarea finalei UEFA.

Pe lângă Horia Brenciu, s-au regăsit pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor şi interpreţii Lucia Dumitrescu şi Daniel Max Dragomir, ce au participat la întreţinerea atmosferei generale a showului. Cei doi sunt binecunoscuţi de către public în urma concursului “Vocea României” unde, sub tutela lui Brenciu, au reuşit să se clasifice pe poziţii fruntaşe. Împreună cu acesta, ei au cântat nu doar piese din repertoriul aşteptat, ci şi hituri internaţionale, oferind spectatorilor surprize plăcute indiferent de generaţia din care au făcut parte.

După nu mai puţin de trei bisuri, evenimentul s-a încheiat printr-o şedinţă de poze şi autografe. Precum era de aşteptat, Horia nu s-a grăbit nicidecum să îşi ia la revedere de la public, oferind acestuia cd-uri, tricouri, căni, precum şi promisiunea unui nou mega-concert în viitorul apropiat.