Hoțul de biciclete a fost prins

Daniel Dimache -

Hoțul de biciclete a fost prins

Ieri, 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani care ar fi sustras o bicicletă electrică de pe raza comunei, cu două nopți în urmă.

În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței și i-ar fi sustras o bicicletă electrică în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în comună, bicicleta în cauză fiind identificată și predată persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)