Huawei, sponsorul oficial al HCM Câmpina

Redactia -

Huawei, sponsorul oficial al HCM Câmpina

Huawei este sponsorul oficial al celei mai noi echipe de handbal masculin din Divizia A, HCM Câmpina, care este totodată şi echipa cu cei mai tineri jucători.

Acest parteneriat face parte din strategia de responsabilitate socială pe care compania o va implementa în perioada următoare în România şi care vizează sprijinirea valorilor autohtone.

“Suntem bucuroşi că am putut contribui la formarea unei echipe atât de tinere care să participe în una dintre cele mai importante competiţii româneşti de handbal. Cei mai mulţi dintre jucători sunt încă liceeni şi nu au experienţa echipelor cu care concurează, însă am văzut în ei o dorinţă extraordinară de a câştiga, care se regăseste şi în mentalitatea noastră ca şi companie. ”, a declarat Sorina Macarescu, Marketing Manager Huawei România.

După o experienţă de arbitru de handbal de 8 ani, Alin Nedelcu a înfiinţat HCM Câmpina în februarie 2013, iar în această vară echipa s-a afiliat Federaţiei Române de Handbal şi s-a înscris în Divizia A. Vârstele jucatorilor nu depăşesc 25 de ani, cel mai mic dintre ei având doar 15 ani. Huawei Romania a sprijinit financiar dezvoltarea echipei care a reuşit astfel să participe în competiţia de anul acesta a Diviziei A.

”Vrem să arătăm tuturor că tinerii sportivi merită o şansă si că pot face perfomantă. Am reuşit să găsim câţiva sponsori care să ne susţină financiar activitatea, cel mai important fiind Huawei România. Acum, jucătorii sunt legitimaţi, avem buget pentru a participa în Divizia A şi sperăm să obţinem victorii chiar dacă timpul de antrenament şi de consolidare a echipei a fost destul de scurt”, a declarat Alin Nedelcu.

Susţinerea sportului face parte din strategia la nivel global a companiei Huawei, care şi-a propus să sprijine şi să contribuie la realizarea de performanţe, fie că e vorba de tehnologie sau de alte domenii de activitate. La nivel internaţional, cel mai recent parteneriat încheiat de Huawei este cu AC Milan, cunoscutul club italian de fotbal, la care se adauga cele cu Liga Spaniolă Primera Division, precum şi cu echipa Borussia Dortmund.