Şi-au pus părinţii pe jar. Copii fugiţi de acasă „din spirit de aventură”

Redactia -

În ziua de 31.10.2012, orele 10, lucrătorii din cadrul Postului de Politie Comunala Dumbravesti au fost sesizaţi de G. Constantin în legătură cu faptul că fiica sa minoră în vârstă de 16 ani a dispărut de la domiciliu în seara zilei de 30.10.2012, fără a cunoaşte locul unde se află aceasta în prezent.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul cu minora a dispărut de la domiciliu împreună cu o vecină de-a sa. Cele două minore au fost găsite în zona de nord a municipiului Ploieşti, ele fiind încredinţate familiilor.

La data de 31.10.2012, o femeie din comuna Sălciile a sesizat poliţiştii din comună despre faptul că fiica sa în vârstă de 13 ani, nu a mai revenit la domiciliu din data de 30.10.2012. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora a plecat singură cu microbuzul din comuna Sălciile în comuna Ciorani. Tot din cercetări a reieşit faptul că în cursul zilei de 30.10.2012, după ce a plecat de acasă, nu a mai mers la şcoală, ci a plecat voluntar la prietenul său din comuna Ciorani, de unde a plecat împreună cu acesta şi încă un băiat, în comuna Predealul Sărari. Ajunşi în această localitate, au rămas până în cursul zilei de 31.10.2012, fără ca nici unul dintre ei să-şi anunţe familiile.  Din declaraţiile celor trei minori, a rezultat faptul că au plecat de acasă din spirit de aventură, că nu au comis infracţiuni sau fapte contrare legii şi nici nu au fost victimele vreunei infracţiuni.