Şi Sony Mustivar a intrat în cătarea Stelei

Redactia -

Dacă marţi, 22 ianuarie 2013, patronul Stelei, Gigi Becali, prevestea la GSPTV – fiind preluat apoi de www.gsp.ro – declinul SC FC Petrolul, în urma retragerii la vară a lui Florian Walter, prietenul său care e preşedintele consiliului de administraţie al clubului găzarilor, miercuri, pe www.prosport.ro, s-a scris că, în eventualitatea în care „roş-albaştrii” îl vor vinde în China pe mijlocaşul defensiv de 28 de ani, Mihai Pintilii, drept înlocuitor al acestuia este văzut nimeni altul decât Sony Mustivar (foto, devansându-l pe fostul rapidist Blaze Ilijoski; www.gsp.ro). Mai exact, al doilea căpitan al „lupilor” din această ediţie de campionat. După Jeremy Bokila, a venit rândul lui Mustivar să fie vizat a fi transferat la gruparea din cartierul Ghencea, dintre petrolişti.

Gigi Becali a declarat că, la prima strigare, a refuzat o ofertă pentru Pintilii de 3 milioane de euro, deşi reşiţeanul este cotat de către www.transfermarkt.de la 2,2 milioane de euro, în acest moment. Se speculează că Becali ar dori mai mulţi bani de la chinezi şi îşi permite să joace tare. Dar e foarte clar că nu i-l va lua lui Laurenţiu Reghecampf pe jucător înainte de „dubla” cu Ajax Amsterdam, din „16”-imile Europa League  (7 şi, respectiv, 14 februarie).

Cât îl priveşte pe Mustivar (22 de ani), francezul are o cotă de 1,2 milioane de euro pe acelaşi site de specialitate, iar aducerea, în această iarnă, la Petrolul a brazilianului Romario Santos Pires, jucător de acelaşi profil, ar putea să nu fi fost chiar întâmplătoare. Rămâne acum de văzut dacă şi Pintilii va rămâne o ţintă obligatorie pentru asiastici, în caz contrar interesul Stelei pentru Sony Mustivar dispărând instantaneu.