„Ia-mă nene” recidivist, tras pe dreapta şase luni de poliţişti

Daniel Dimache -

„Ia-mă nene” recidivist, tras pe dreapta şase luni de poliţişti

În ziua de 12 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au acţionat în Urlați pentru combaterea transportului rutier ilegal de persoane, tip „ia-mă nene!”.
Astfel, la ora 10.20 pe D.J. 102C – strada Orzoaia de Jos, în afara orașului Urlați, a fost identificat un autoturism condus de un bărbat, care efectua transport de persoane pe ruta Urlați – Iordăcheanu.
În autoturism au fost identificați 3 pasageri, în cauză fiind întocmit procesul-verbal de depistare întrucât existau indicii că efectueză transport ilegal de persoane.
La ora 12.00 a fost identificat același autoturism, condus de aceeași persoană, în care au fost identificați alți 3 pasageri, pe același traseu.
Întrucât s-a constatat că a existat o repetabilitate cu privire la acest transport ilegal de persoane, în cauză a fost întocmit un alt proces-verbal de depistare.
Totodată, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare și a plăcuțelor cu nr. de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1290 lei.

În ultim perioadă, IJP Prahova a declanşat o adevărată vânătoare de şoferi „ia-mă nene!”care transportă ilegal persoane, în tot judeţul. Aceasta pe fondul acţiunilor de protest organizate de transportatorii rutieri de persoane.