Iad la saltele! Se face scrum fabrica Saltconfort din Urlaţi (imagini)

Daniel Dimache -

Iad la saltele! Se face scrum fabrica Saltconfort din Urlaţi (imagini)

Fabrica şi depozitele Saltconfort din Urlaţi, aparţinând turcului Damar Mehmet, arde incredibil de puternic, chiar în aceste momente. Este un pericol iminent pentru casele aflate în vecinătate. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ploieşti a intervenit cu forţe sporite pentru a limita proporţiile incendiului.

„Incendiul se manifestă generalizat la întreaga construcție (circa 1000mp), iar pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, pompierii militari intervin cu 8 mașini de stingere, o autoscară şi două autospeciale de descarcarare. Totodată, la faţa locului au fost trimise şi doua echipaje de prim-ajutor. La acest moment, nu sunt informații care să indice ca ar fi persoane surprinse în incendiu. Misiunea este în dinamică” – a comunicat presei ISU Prahova. 

 

Totodată, toată populația oraşului a fost înștiințată prin sistemul de avertizare RO-ALERT, oamenii fiind avertizaţi că sunt degajări masive de fum şi să evite zona, iar cei care sunt în apropiere să evacueze zona:

Locuitorii din vecinătate povestesc însă că atunci când a izbucnit incendiul se aflau la lucru, în schimb, circa 200 de muncitori şi că dezastrul s-a amplificat ulterior, când au început să explodeze rezervoarele tir-urilor.