Iată ce haine vei putea cumpăra din Ploieşti Shopping City GALERIE FOTO

Redactia -

Din dorinţa de a dezvălui o parte din ţinutele care vor putea fi achiziţionate începând cu 15 noiembrie a.c. din Ploieşti Shopping City, noul centru comercial îi inspiră pe toţi iubitorii de modă cu cele mai noi piese vestimentare în trend , expuse în diferite locaţii din oraşul Ploieşti.

Ţinutele vestimentare fac parte din colecţia toamnă – iarnă 2012 şi aparţin binecunoscutelor branduri H&M, Takko, Orsay, Reserved şi MAX. Piesele vestimentare pot fi găsite atât în combinaţii clasice, cât şi îndrăzneţe, in Retro Caffe, Tres Olivos, DaVinci şi Koshin Club din Ploieşti.

Prin această iniţiativă, Ploieşti Shopping City oferă un „sneak preview” către o parte din cele peste 100 de branduri, care transformă centrul comercial în cea mai atractivă destinaţie de cumpărături şi distracţie pentru locuitorii oraşului Ploieşti şi pentru întreaga regiune.

Prin mix-ul de branduri internaţionale, dar şi locale, Ploieşti Shopping City va reuni, sub acelaşi acoperiş, începând cu 15 noiembrie, cele mai importante magazine de modă, încălţăminte, articole sportive, accesorii şi decoraţiuni, între care, grupul Inditex cu brandurile Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, New Yorker, Douglas, Leonardo, Orsay, Benvenuti, Gatta, Otter, Reserved, Glow, Intersport, Lems, Sephora, Yves Rocher, Bam boo şi multe altele.

 

Despre Ploieşti Shopping City

PLOIEŞTI SHOPPING CITY este primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu excepţia Bucureştiului, dezvoltat pe o suprafaţă închiriabilă de 55,000 mp, incluzând hipermarket-ul Carrefour ca ancoră principală şi peste 100 de magazine dispuse pe un singur nivel.

Zona de entertainment a Ploieşti Shopping City cuprinde zona de Cinema City, cu 12 săli de proiecţie (cel mai mare cinema din afara Bucureştiului ), zona de food court şi restaurante cu terasă interioară şi exterioară, spaţiii de joacă pentru copii şi zona de patinoar pe timpul iernii, situată la mezanin.

Proiectul Ploieşti Shopping City a prins contur în urma parteneriatului dintre Carrefour Property şi NEPI, care au dezvoltat cea mai buna formulă pentru a crea un centru comercial regional. Astfel, Carrefour Property şi NEPI, în calitate de investitori, dezvoltatori şi administratori de centre comerciale pe termen lung şi-au aliniat experienţa pentru a crea un proiect de succes. Lucrările de construcţie ale Ploieşti Shopping City au debutat în decembrie 2011.

{AG}colectie{/AG}