Iată cum arată Cinema City Ploieşti GALERIE FOTO

Redactia -

 

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, anunță inaugurarea oficială la Ploiești a celui mai mare mare multiplex din afara Bucureștiului, Cinema City Ploiești, în centrul comercial Ploiești Shopping City. Începând cu 7 decembrie, ploieștenii sunt așteptați în cel de-al 14-lea multiplex pe care rețeaua internațională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 și până în prezent.

 

Cu o capacitate totală de 2087 de locuri în cele 12 săli digitale, dintre care 7 săli capabile de proiecții 3D, multiplexul oferă tehnologie de ultimă generație într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton și Christie și sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii beneficiază și de barul din cinematograf de unde se pot cumpăra gustări, diferite meniuri de popcorn, nachos, dulciuri și băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii se pot delecta cu înghețată, sucuri naturale, sandwich-uri și produse din cafea chiar în cafeneaua dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.

 

²La aniversarea de 5 ani a Cinema City în România, sărbatorim împreună deschiderea celui mai mare multiplex din afara Bucureștiului. Începând de vineri, ploieștenii vor avea ocazia să se bucure de o excelentă experienţă cinematografică la standarde internaţionale de confort şi calitate la ei acasă”, a declarat Mooky Greidinger, CEO Cinema City International. Și a adăugat: „Noul multiplex oferă vizitatorilor din oraș și din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, cât mai aproape de lansarea lor internațională și de întregul spectacol care se desfășoară în jurul filmelor la calitate digitală.”

 

În perioada 7-13 decembrie, Cinema City Ploiești va avea în program trei premiere: „Hoțul de cuvinte” cu Bradley Cooper, „Omul cu pumni de fier” cu Russel Crowe, „Mereu în offside” cu Gerard Butler în rolul principal și o avanpremieră, „Anna Karenina”, cu îndrăgiții Keira Knightley și Jude Law.

 

Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. Odată cu deschiderea Cinema City Ploiești, compania își extinde numărul de săli operate în România la 134, care însumează peste 24.000 de locuri, consolidându-și poziția de lider al pieței.

 

La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila și Constanța.

 

 

 

{AG}cinema city{/AG}