Idei de cadouri pentru ziua de naștere a copilului tău

Daniel Dimache -

Idei de cadouri pentru ziua de naștere a copilului tău

Petrecerile de zi de naștere sunt întotdeauna distractive; există surprize, fețe vesele și tort. Dar organizarea unei petreceri de zi de naștere pentru un copil poate fi dificilă. Uneori, puteți invita pur și simplu prietenii micuțului, să se joace și să se distreze împreună. Dar, alteori, trebuie să fiți creativ și să vă gândiți la idei de cadouri inedite.

Pentru a lua o decizie cu ușurință, puteți căuta printre articolele disponibile la fiecare magazin de jucării. Dacă sunteți încă confuz cu privire la ce cadou ar trebui să luați, atunci ați ajuns la locul potrivit. Iată câteva dintre cadourile care nu sunt doar unice și ieftine, dar sunt, de asemenea, o sursă excelentă de învățare pentru copilul dvs., pe termen lung.

 

Tricicletă sau trotinetă

Dacă copilul nu este foarte activ fizic sau nu crește în funcție de vârsta sa, atunci trebuie să consultați un medic și să îi cereți să vă sfătuiască cu privire la activități fizice. Dar dacă credeți că copilul are un interes pentru activități fizice dar îi lipsesc oportunitățile, atunci le puteți oferi cadou o tricicletă sau chiar o trotinetă de copii. Acest cadou va fi util pentru a le menține sănătatea, în timp ce se bucură la maximum de activitate.

Vehicule controlate de la distanță

O altă idee distractivă și interesantă este să cumpărați un vehicul de jucărie controlat de la distanță pentru copilul dvs. mic. Poate fi un cadou scump, dar va fi alegerea lor preferată, în materie de jucării, pentru mult timp. Această jucărie se va dovedi deosebit de utilă atunci când doriți să vă țineți copiii în interior, din anumite motive.

Cană din ceramică cu personaje din desene animate

Copiii sunt uneori reticenți în consumul anumitor alimente, cum ar fi laptele. Cercetătorii medicali sugerează că cel puțin o jumătate de litru de lapte este necesar pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 36 de luni. Deoarece copilul dvs. va fi atras în mod natural de culori și forme, o cană din ceramică cu un personaj de desene animate va fi un cadou foarte bun pentru ei, pentru a-i menține atât fericiți, cât și sănătoși.

 

Jocuri pentru învățarea preșcolară

Se spune că primele institute de predare pentru un copil mic sunt părinții săi. Un cadou care le îmbunătățește învățarea preșcolară este unul dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face. Pe lângă ce vor învăța, cadoul le va ascuți memoria și îi va ajuta să adopte o atitudine de învățare. Copiilor le place în mod natural un cadou inedit și nou, iar oferirea unui joc sau boardgame este într-adevăr o idee unică și oarecum alternativă.

Culori sau acuarele

Copiii mici sunt deseori atrași întotdeauna de culorile strălucitoare. Dacă intenționați să oferiți un cadou copilului dvs. mic, puteți lua în considerare o cutie de culori sau de acuarele, pentru a se juca și a învăța. Cu acest cadou, copilul dvs. poate învăța despre noi culori, artă și meșteșuguri. Această învățare timpurie îi va permite copilului să înțeleagă culorile și formele mai repede, într-un mod creativ și rapid.

Puzzle-uri LEGO

Un puzzle bazat pe Lego este o idee unică și simplă. Fiind distractive și oferind o sursă excelentă de învățare, aceste puzzle-uri sunt disponibile în magazine în diferite forme, dimensiuni și mărci, cum ar fi bucătărie bazată pe LEGO, mașină, castel și așa mai departe. Acest cadou este deosebit de util pentru copii, ca ei să învețe despre diferite instrucțiuni și să îndeplinească anumite sarcini.

Pernă de dormit cu față zâmbitoare

Copiilor li se spune adesea să urmeze un program specific de somn, dar, în mod natural, sunt foarte reticenți față de el, atunci când sunt forțați să o facă. Cercetările medicale susțin că un copil mic are nevoie de 12 până la 14 ore de somn pentru o sănătate mentală și fizică îmbunătățită. În afară de a vă menține copilul sănătos, acest cadou îi va ajuta treptat să-și crească productivitatea.

 

Înainte de a încheia acest articol, amintiți-vă că nu ar trebui să faceți alegeri în funcție de tendințe. Aceasta înseamnă, în esență, că ar trebui să cumpărați cadoul care este cel mai potrivit pentru copilul dvs. Cumpărați un cadou pentru că doriți să le oferiți ceva distractiv și potrivit, nu doar pentru că și alții l-au cumpărat. Acordați o atenție deosebită lucrurilor care îi plac copilului dvs. sau cu care ar dori să se joace. Ei vă vor iubi pentru asta și o vor păstra ei înșiși ca o amintire prețuită.