IL Caragiale, Mihai Viteazul, Jean Monnet și Carmen Sylva, în lupta pentru cel mai bun liceu din Prahova

Redactia -

IL Caragiale, Mihai Viteazul, Jean Monnet și Carmen Sylva, în lupta pentru cel mai bun liceu din Prahova

Careul de ași al celei de-a doua ediții a concursului THE BEST a fost completat astăzi, prin calificarea în semifinale a Colegiului Național „I.L. Caragiale” Ploiești. Echipa lui „nenea Iancu” a obținut 25 de puncte, cel mai mare punctaj din întreaga competiție. A fost urmată de echipele Colegiului „Mihail Cantacuzino” din Sinaia (21 puncte), Liceului „Grigore Tocilescu” Mizil (21 puncte) și cea a Liceului „Brâncoveanu Vodă” Urlați (14 puncte).

Semifinala și finala concursului THE BEST vor avea loc pe 7 decembrie, iar pe scena Filarmonicii se vor lupta pentru cucerirea trofeului celei de-a doua competiții, dar și a premiilor puse în joc de numeroșii sponsori echipele de la CN „I.L. Caragiale” Ploiești (25 puncte), Liceul de Artă „Carmen Sylva” Ploiești (23 puncte), CN „Jean Monnet” Ploiești (21 puncte) și CN „Mihai Viteazul” Ploiești (20 puncte).

Lupta nu s-a încheiat, însă, pentru celelalte echipe, repetă organizatorii: NU EXISTĂ PERDANȚI !!!

Sunt puse în joc premiile pentru: popularitate (pentru filmuletul care aduna cele mai multe LIKE-uri si DISTRIBUIRI), pentru cea mai frumoasa galerie, pentru cel mai frumos moment artistic, dar sponsorii, organizatorii si autoritățile din diverse localități, reprezentate cu onoare în concursul THE BEST, promit surprize frumoase pentru toate cele 18 echipe participante!

Bafta tuturor, iar pe 7 DECEMBRIE ne revedem la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești!

Mai multe fotografii și comentarii puteți găsi pe pagina de facebook a concursului de cultură generală THE BEST, de unde a fost preluat și prezentul comentariu.