Imagini de la accidentul cu mașina prăbușită de la înălțimea de 5 metri, de pe Autostrada A3

Daniel Dimache -

Imagini de la accidentul cu mașina prăbușită de la înălțimea de 5 metri, de pe Autostrada A3

 

Într-o clipită, într-un accident rutier groaznic petrecut în această seară pe Autostrada A3, Km 56, și-au pierdut viața doi bărbați, iar alți trei au ajuns la spital cu răni grave. 

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, rupând parapeții de protecție. Autoturismul a căzut pe plafon, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri față de banda de rulare. 

Pompierii prahoveni au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare imediat după producerea accidentului.  Ei au găsit înăuntru 5 persoane, dintre acestea doua rămânând încarcerate și inconștiente. Din păcate, cele două victime încarcerate prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarate decedate.

Persoanele decedate sunt bărbați de aproximativ 47-50 de ani. Răniții, tot bărbați, cu vârste de 40-47 de ani, au fost transportați la urgențe cu multiple traumatisme.

Isu Prahova a acționat cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o unitate de terapie intensivă mobilă și 2 echipaje de prim ajutor calificat.