Imagini de la intervenţia ISU Prahova la accidentul de pe Centura de Vest

Redactia -

Imagini de la intervenţia ISU Prahova la accidentul de pe Centura de Vest

Astăzi, 10 februarie ora 11:10, ISU Prahova a fost solicitat prin numărul unic de urgență 112, să intervină la un accident rutier pe DN1 – Centura de Vest a municipiului Ploiești, produs între un autocamion și două autoturisme.
La locul intervenției, echipajele de salvatori au acționat pentru evaluarea și acordarea primului ajutor medical a șase persoane. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost prins între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea, fiind descarcerat de către echipajele de pompieri și predat conștient, echipajului de pe elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la spital, informează ISU Prahova.
Traficul a fost blocat pentru aprox. 3 ore. La locul evenimentului a fost solicitată o automacara pentru asigurarea stabilității remorcii, în vederea extragerii în siguranță a vicimei și protecția echipajelor de intervenție.
ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și unul de descarcerare grea, și trei ambulanțe SMURD.

foto: ISU Prahova