Împiedică team managerul Costel Ilie urcarea în avionul de Antalya de duminică a unor fotbaliști „U 20” ai Petrolului? Stoica, Bratu, Enache și Nicolae, zbor… decalat în Turcia, față de coechipierii lor?

Dragos Trestioreanu -

Împiedică team managerul Costel Ilie urcarea în avionul de Antalya de duminică a unor fotbaliști „U 20” ai Petrolului? Stoica, Bratu, Enache și Nicolae, zbor… decalat în Turcia, față de coechipierii lor?

Surse bine informate și apropiate divizionarei secunde FC Petrolul Ploiești ne-au adus la cunoștință că, din cursa charter care va duce mâine, 12 ianuarie 2020, în Antalya, delegația „lupilor”, ar lipsi fotbaliștii „U 20”: Ianis Stoica, Mario Bratu, Robert-Daniel Enache și Adrian Nicolae! Iar asta, se zice, deoarece team managerul Costel Ilie nu ar fi avut pașaport sau CI în ordine ori nu ar deține un cazier la zi eliberat de către organele abilitate, pentru a-i putea lua astfel pe responsabilitatea lui pe cei patru minori! Drept urmare, ar trebui ca problema simpaticului și neobositului oficial petrolist să fie rezolvată, în regim de urgență, săptămâna viitoare, existând astfel eventualitatea ca toți jucătorii mai sus-nominalizați să fie îmbarcați într-o cursă de linie fie chiar luni, 13 ianuarie, fie într-o altă zi a săptămânii viitoare.

Totuși, noul antrenor principal Costel Enache și colaboratorii săi, secundul Cătălin Munteanu, tehnicianul portarilor, Mihai Ștețca, și preparatorul fizic italian Alessandro Cittadino, vor avea la dispoziție pentru antrenamentul de dezmorțire de la Belek, de mâine, alți patru fotbaliști care se încadrează în categoria obligatorie „U 20”. Este vorba despre portarul moldovean de peste Prut, care are și cetățenie română, Cristian Apostolachi, fundașul central Antoniu Manolache, fundașul stânga Valentin Țicu și mijlocașul de creație Mihai Nițescu. Împreună cu coechipierii, acest cvartet juvenil va urca în charterul împărțit cu prim-divizionarele CSM Poli Iași, antrenată acum de un ex-tehnician al defunctei SC FC Petrolul, în două rânduri, Mircea Rednic, și Academica Clinceni, plus echipa națională de rugby a României.

Oficialul „galben-albaștrilor” care ar fi întocmit lista celor ce se vor îmbarca duminică în avionul de Antalya, ca și cel care ar fi aprobat-o, dacă nu ar fi fost cumva una și aceeași persoană, a putut să îl ia pe un nou-venit, Nițescu, în dauna, se zice, mai vechilor Bratu, Enache, Stoica și Nicolae, deoarece Mihai este major! Să sperăm că, până la urmă, și minorii din categoria „U 20” ar putea ajunge în primul stagiu de pregătire din Turcia, din perioada 12-24 ianuarie, ca și, evident, și în al doilea, din 4-12 februarie.

Foto: Facebook și www.fcpetrolul.ro (Cristi STAVRI)