Împreună pentru Iulian! Salvează o familie de ploieșteni!

Daniel Dimache -

Împreună pentru Iulian! Salvează o familie de ploieșteni!
 
Iulian Ioniță este un ploieștean care are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge leucemia și pentru a-și putea crește în continuare fetița de șase ani, Iulia!
Iată povestea dureroasă a lui Iulian spusă chiar de el (pentru donații puteți intra aici):
 
„In incercarea de a va face cunoscută povestea mea, prin intermediul acestui mesaj apelez la ajutorul dvs pentru a salva o viata greu incercată in aceste momente.
Numele meu este Ionită Iulian, căsătorit si tatăl unei fetite de 6 ani Iulia.
Desi parea ca totul va fi normal in familia noastra, destinul ne-a pregătit altceva.
Iulia a primit la vârsta de 2 ani diagnosticul TSA (Tulburări Spectru Autist)
Dupa multe lacrimi si întrebări fără răspuns si o perioadă în care nu mai făceam fața cheltuielilor (tratamente si terapii intense) am decis ca trebuie sa fac mai mult în incercarea de a-mi salva ingerasul.
Munca, grijile si dorul imens de fetita mea au declansat primele simptome. Simtindu-ma din ce in ce mai rău si după numeroase investigatii diagnosticul a picat ca un trăznet – „leucemie limfoblastica acută”, o boala extrem de nemiloasă. După aproximativ 8 luni de chimioterapie si o perioadă chinuitoare, în care totul părea că se rezolvă, am aflat ca tratamentul urmat nu a mers si boala a recidivat intr-o formă mai agresivă atacând si suprafata corpului.
Acum singura sperantă este IRADIERE CORPORALA TOTALĂ si TRANSPLANT MEDULAR proceduri ce se pot face împreună doar in afara tării.
Suma de care am nevoie este una foarte mare (aproximativ 250 000€) mult peste puterile mele. De aceea acum vă rog din suflet să mă ajutati să ies învingător in această luptă,pentru ingerasul meu, altfel o familie va fi distrusă. „
BENEFICIAR: IONITA IULIAN
IBAN : RO44BRDE300SV31523973000
SWIFT: BRDEROBU
Cont lei si euro”