„Împreună pentru siguranţa copiilor”. Eveniment plin de distracție, pe Esplanada Palatului Culturii – Galerie foto

Redactia -

„Împreună pentru siguranţa copiilor”. Eveniment plin de distracție, pe Esplanada Palatului Culturii – Galerie foto

La data de 31 mai a.c., în intervalul orar 12.00-15.00 Structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Prahova (polițiști, jandarmi și pompieri) au marcat Ziua Internațională a Copilului, printr-un eveniment plin de distracție și siguranță ce s-a desfășurat pe Esplanada Palatului Culturii din municipiul Ploiești.

Cu ocazia acestei zile speciale, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane au organizat o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție, dedicată copiilor.

Evenimentul a fost unul plin de surprize și activități distractive, menite să bucure copiii de toate vârstele.

În cadrul acestei ediții, cei mici au fost înveseliți de Super-Eroii Teatrului Ancuța din municipiul Ploiești, care au oferit acestora voie bună, multă energie frumoasă prin momente de dans, cântec, dar și face painting.

Pe lângă aceste momente speciale, copiii s-au bucurat și de surprize dulci, baloane colorate, dar și desene pe asfalt.

Polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au pregătit pentru sutele de copii prezenți la eveniment două pânze albe de 10 metri pentru a-și pune amprenta fiecare, printr-un desen sau mesaj, creând astfel la final povestea zilei de 31 mai 2023 Împreună pentru siguranța copiilor!

Azi, 1 iunie a.c., polițiștii prahoveni urează tuturor copiilor La mulți ani, să fie sănătoși și mereu cu zâmbetul pe buze!

La mulți ani copilărie!