Gazeta de Prahova

În 20 septembrie, lucrări de reparaţii pe DN 1A

Administrație

Daniel Dimache

În ziua de 20 septembrie, pe DN 1 A, se vor efectua lucrări de reparaţii la pasajul CFR de la km 121+348m, localitatea Homorâciu.
Astfel, în intervalul 09.30-20.30, circulaţia rutieră se va efectua pe următoarele rute ocolitoare:
a) auto MTMA < 3,5t: Teişani DN1 A km 118+450m- drum tehnologic baraj – str Gării Homorâciu- DN 1 A km 122+300m,
b) ptr auto MTMA < 7,5t se utilizează DN 1 Braşov – Ploieşti
c) ptr auto MTMA > 7,5t : Ploieşti- DN 1-DN 1 B(intersecţie) DN 1(intersecţie) – DN 72- Târgovişte – DN 7. – Găeşti – DN 7 Rm. Vâlcea – Vestem – DN 1- Braşov

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline