În această săptămână, Prunescu nu a mai fost singur la antrenamentele puștilor lui „nea Lili”. I-a venit alături și junele Lambru!

Dragos Trestioreanu -

În această săptămână, Prunescu nu a mai fost singur la antrenamentele puștilor lui „nea Lili”. I-a venit alături și junele Lambru!

Dacă despre Jean Prunescu se mai auzise, fără a se scrie însă, oficial, pe nicăieri, că i s-ar fi propus rezilierea amiabilă – la revenirea Petrolului din cantonamentul sloven – a restului de contract semnat cu clubul găzarilor la începutul toamnei anului 2016, adică trei ani, și se mai aflase, pe ici, pe colo, și că – refuzând-o – ar fi fost obligat să se antreneze la arena Vega, alături de juniorii „A” pregătiți de fostul antrenor al portarilor trupei de seniori, Gheorghe Liliac, despre încă un „trimis special” în același loc nu se prea știa.

De luni, 20 august 2018, la „Vega” s-a prezentat și atacantul „U 21” Cosmin Lambru, un fost produs al defunctului centru de copii și juniori al falimentatei SC FC Petrolul și, totodată, al doilea golgheter al ediției de campionat 2016-2017 a Ligii A Prahova, când apăra culorile formației CS Blejoi. Și lui Lambru i se propusese o reziliere de contract. Iar asta în dimineața partidei de acasă cu Pandurii Târgu Jiu, el nefiind de altfel inclus în lotul de 18 de-atunci. I s-a comunicat, deci, să fie de acord cu rezilierea contractului, din care mai avea încă patru ani. Ca și coechipierul său, și Cosmin a refuzat, pățind la fel ca și fostul căpitan al „lupilor”, Jean Prunescu.

Astfel, în vreme ce în axul central al defensivei există probleme clare, iar din categoria „jucători U 21” fac parte unii care nu au fost deloc incluși în lotul de 18 la vreun meci oficial din actuala stagiune, Prunescu și Lambru continuă să se pregătească cu juniorii lui „nea Lili”, cel care îi cunoaște foarte bine și încearcă să-i ajute astfel să se mențină la un tonus fizic și moral pe cât se poate de bun! Acum, să vedem și până când vor fi ignorați acolo cei doi fotbaliști, dintre care Jean a concurat la două promovări consecutive, iar Cosmin – la una. De subliniat că ambii au primit oferte, dar le-au refuzat, pentru că țin să joace în culorile galben și albastru, până la finele contractelor semnate de ei și aflate în derulare! Să și le ducă la bun sfârșit, mai exact. Iar motivul nu sunt banii, salariile celor doi fiind mai mult decât decente pentru al doilea eșalon național!

Foto: www.fcpetrolul.ro