Gazeta de Prahova

În arest, prins de trei ori fără permis, cu auto neînmatriculat!

Știri

Daniel Dimache

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 3 au depistat un prahovean în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat fără a avea permis de conducere.     

În urma verificărilor, a rezultat că acesta a mai fost depistat în aceeași situație de alte două ori, pe numele său existând deja în lucru două dosare penale, unul la nivelul Postului de Poliţie Păuleşti, iar celălalt la Biroul Rutier Ploieşti.

Având în vedere acest fapt, s-a dispus reunirea celor trei cauze la Postul de Poliţie Păuleşti şi începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea faţă de acesta a unei măsuri preventive, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline