În privința fotbaliștilor de la FC Petrolul testați „pozitiv”, au venit și alte vești bune! Patru dintre cei cinci rămași în izolare au primit al doilea rezultat „negativ” consecutiv și se pot, astfel, antrena din nou cu echipa!

Dragos Trestioreanu -

În privința fotbaliștilor de la FC Petrolul testați „pozitiv”, au venit și alte vești bune! Patru dintre cei cinci rămași în izolare au primit al doilea rezultat „negativ” consecutiv și se pot, astfel, antrena din nou cu echipa!

După ce au trecut vineri, 17 iulie 2020, prin a doua testare cu privire la virusul Covid-19, patru dintre cei cinci fotbaliști de la FC Petrolul Ploiești rămași încă în afara lotului au primit un nou rezultat favorabil. Potrivit unor surse autorizate, din fericire pentru ei, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Serge Yvann Ekollo și Adrian Nicolae, încă o dată declarați „negativ”, vor trece la antrenamente cu echipa începând de luni, 20 iulie. Și al cincilea „lup” are visuri în același sens, fostul internațional albanez care are și pașaport bulgar, Armando Vajushi, sperând să primească, tot luni, un rezultat identic cu al coechipierilor săi, pentru a reveni la ședințele de pregătire și, apoi, a prinde măcar un meci sau două în echipamentul galben-albastru, chiar a semnat cu Petrolul încă din iarnă!

Reamintesc că un al șaselea jucător care a fost testat pozitiv, Younes Hamza, a reintrat deja în circuitul de antrenamente după ce se spune că ar fi primit chiar trei rezultate „negativ”, la rând! De altfel, se anticipează că tunisianul, și el fost internațional, va face parte, dacă nu ar apărea alte probleme, din efectivul ce va fi deplasat la Turnu Măgurele, pentru decisivul meci cu Turris-Oltul. Un joc care se va desfășura marți, 21 iulie, ora 21.00. FC Petrolul este, în prezent, pe locul 3 în ierarhia la zi, ex-aequo ca punctaj, 21, cu Fotbal Rapid București și CSM Mioveni (un joc mai puțin, derbiul din deplasare cu FC Argeș, amânat sine die, din pricina unui caz de infectare cu virusul Covid-19 în tabăra viitoarelor gazde), ultimele două având un golaveraj mai slab. În schimb, Turris este plasată cu o poziție mai sus, cu trei puncte în plus față de grupările deja-menționate, teleormăneana fiind sigura formație din play-off, de până acum, care are o victorie, obținută pe terenul liderului, UTA Arad, celelalte partide încheindu-se nedecis!

Foto: www.fcpetrolul.ro (Ștefan Barboianu, foto sus, și Serge Yvann Ekollo și Armando Vajushi, alături de directorul sportiv Costel Lazăr, la prezentarea oficială)