Încă o tragedie în Prahova, după cea de pe DN72. Accident mortal în Albești-Paleologu, DN1B

Redactia -

Încă o tragedie în Prahova, după cea de pe DN72. Accident mortal în Albești-Paleologu, DN1B

Update 2: Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 B, la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă de un alt bărbat de 49 de ani.

Echipajul medical solicitat a declarat decesul conducătorului auto de 56 de ani. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Update: Din nefericire, victima, un bărbat în vârstă de 56 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medic.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil intervin pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a primului ajutor medical calificat în cazul producerii unui accident rutier în comuna Albești-Paleologu, DN1B.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate o autocisternă (fara incarcatura) și un autoturism, precum și cei 2 ocupanți ai acestora. Șoferul autoturismului este încarcerat și în stare de inconștiență. S-a procedat de îndată la extragerea victimei din autoturism. Acest demers a fost efectuat cu succes, victima fiind preluată de echipajele SMURD și SAJ pentru a-i fi acordat primul ajutor medical. Se afla în stop cardio-respirator.