Încă un accident grav, la intersecţia DN1 cu localitatea Floreşti

Daniel Dimache -

Încă un accident grav, la intersecţia DN1 cu localitatea Floreşti

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, la intersecția cu DJ720 Florești a avut loc un accident rutier. În eveniment au fost implicate 3 autoturisme și cei 8 ocupanţi ai acestora.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că inițial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani care circula pe direcția Ploiești către Brașov și un altul, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani care circula din sens opus.

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staționat, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a două minore cu vârstele de 12, respectiv 15 ani, a conducătorului auto în vârstă de 46 de ani și a unui pasager al acestuia, în vârstă de 69 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Toate victimele sunt conștiente.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pompierii militari prahoveni au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si acordare a primului ajutor medical, cu o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.