Încă un fost petrolist va fi adversarul trupei „lupilor” în Liga a II-a. Cîrjan a semnat cu Geto-Dacica

Dragos Trestioreanu -

Încă un fost petrolist va fi adversarul trupei „lupilor” în Liga a II-a. Cîrjan a semnat cu Geto-Dacica

În urmă nu cu prea mult timp, scriam că unul dintre foștii echipieri ai Petrolului din returul campionatului trecut al Seriei a III-a din Liga a III-a, bucureșteanul Daniel Cîrjan, era aproape de a semna cu echipa a doua a campioanei en-titre CFR Cluj. Acceptase astfel să rămână în același eșalon, al treilea, deși vârsta, talentul și valoarea îi permiteau să tindă mai sus.

Însă, asta pentru a lucra din nou cu antrenorul de la juniorii Sportului Studențesc și, apoi, de la Viitorul Domnești, cluburi la care Cîrjan jucase, fiind vorba despre Virgil Andronache. În „Gruia”, Dani spera să fie remarcat de Edward Iordănescu, cunoscut drept un tehnician care are curajul de a promova tineri.

În urma demiterii lui Edi Iordănescu, survenită după numai trei meciuri oficiale de… 1 X 2, cele din Supercupă, prima etapă de campionat și, respectiv, cea dintâi manșă a turului II preliminar al Ligii Campionilor, de la CFR 2 a plecat Andronache, iar fidel acestuia, l-a urmat și Daniel Cîrjan, care a renunțat să mai semneze cu „satelitul” ardelenilor. Tânărul mijlocaș în vârstă de 20 de ani nu a stat însă mult… fără serviciu, semnând – pe un sezon – cu o fostă divizionară A, retrogradată vara aceasta din Liga 1, Geto-Dacica (ex-Juventus) București, de sâmbăta trecută aflându-se la antrenamentele conduse de Marius Baciu.

Astfel încât, după Alexandru Ichim, Raul Avram, Georgian Păun și Gabriel Frîncu, încă un ex-petrolist va combate în eșalonul secund, în următorul sezon, contra fostei echipe. Și s-ar putea ca numărul acestora să mai crească, Roland Stănescu fiind dorit și el de Dacia Unirea Brăila.