Incendii în Ploieşti, Băicoi şi Boldeşti

Redactia -

Incendii în Ploieşti, Băicoi şi Boldeşti

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

 

  1. 10.03.2015, ora 13:16 – asistență persoană

            În localitatea Băicoi, str. Republicii, echipajele de pompieri au acționat pentru a debloca un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a fost prins între componentele unui utilaj agricol. Echipajul SMURD a stabilizat pacientul și ulterior acesta a fost transportat la UPU Ploiești.

 

  1. 10.03.2015, ora 20:38 – incendiu vegetaţie uscată

            În localitatea Boldești Scăieni, Cartier Seciu, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.

            A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha.

            Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

 

  1. 10.03.2015, ora 12:37 – incendiu vegetaţie uscată

            În comuna Sângeru, sat Tisa, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.

            A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 12 ha.

            Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

 

  1. 10.03.2015, ora 15:54 – incendiu vegetaţie uscată

            În comuna Gura Vadului, sat Tohani, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.

            A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 3 ha.

            Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

 

 

  1. 10.03.2015, ora 10:05 – asistență persoană supraponderală

            În municipiul Câmpina, b-dul Nicolae Bălcescu, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vărstă de 58 de ani cunoscut cu probleme medicale, din locuință la ambulanța SAJ Prahova.

                       

 

 

  1. 11.03.2015, ora 01:22 – incendiu anvelope

            În municipiul Ploiești, strada Alexandru Vlahuță, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de anvelope.

            Au ars:anvelope și 200 kg gunoi menager.

            Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii închise.

 

  1. 10.03.2015, ora 08:48 – degajare elemente construcție

            În localitatea Păulești, strada Principală, echipajele de pompieri au intervenit pentru a degaja un burlan desprins de pe acoperișul unei clădiri.

 

                       

  1. Echipajele SMURD au intervenit în 31 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.