Incendiu de amploare în Puchenii Mari

Redactia -

Incendiu de amploare în Puchenii Mari

Astăzi, 23.06.2017, în jurul orei 06.35, pompierii militari prahoveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de lemne din localitatea prahoveana Puchenii Mari, care s-a propagat și la clădirea învecinată unde se executau materiale din teracotă.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate 19 echipaje de pompieri militari, din care trei de stingere, unul de prim ajutor medical și unul de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii echipajelor de pompieri incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 130 mp, cu degajare de fum si o cantitate mare de materiale combustibile, respectiv 40 mc lemne de foc.

Pentru localizarea incendiului, pompierii militari au acționat aproximativ o oră si jumătate, realizându-se culoare pentru a limita și împiedica propagarea focului.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv de la un aparat de tăiat lemne improvizat.

Pompierii prahoveni au reușit să salveze clădirea în care se lucra teracota și aproximativ jumătate din cantitatea de lemn depozitată în hală.

foto: arhiva