Incendiu de amploare la un hotel exclusivist din Sinaia

Redactia -

Incendiu de amploare la un hotel exclusivist din Sinaia

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, intr-o camera de la mansarda unui hotel din Sinaia.
La momentul sosirii echipajelor de pompieri ardea cu flacără deschisa la nivelul acoperisului pe o suprafata de aproximativ 300 mp, cu degajări masive de fum şi posibilităţi de propagare a incendiului la etajele inferioare. Este un hotel format din parter, 2 etaje si mansarda, cu 23 de camere, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate si ulterior au fost cazate la un hotel din apropiere.
Nicio persoana nu a fost ranita.
Interventia este dificila din cauza cantitatii foarte mari de materiale combustibile, mansarda are structura pe lemn, hotelul este in panta, acoperisul este in trepte. Interventia este asigurata atat din interior cat si din exterior.
La locul indicat de apelantul numărului unic 112 s-au deplasat cu operativitate, 50 pompieri militari care acţioneaza cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului care se manifesta la mansarda și acoperis.
Dupa aproximativ trei ore incendiul este localizat, se lucreaza pentru lichidare si inlaturarea efectelor negative generate de eveniment.
Sursa text&foto: ISU Prahova