Incendiu în curtea viceprimăriței din Iordăcheanu. Posibilă vendetă politică?! (video)

Daniel Dimache -

Incendiu în curtea viceprimăriței din Iordăcheanu. Posibilă vendetă politică?! (video)

O întâmplare fără precedent i-a zdruncinat pur și simplu pe locuitorii comunei Iordăcheanu. Facem referire la un nefericit eveniment care s-a petrecut în noaptea de 11 iunie, ac, atunci când, ca din senin, foișorul viceprimarului Alina Gina Oprea a ars ca o vâlvătaie… În condițiile în care, doamna în cauză a declarat că, ar fi oprit cu mâna dânsei curentul pe proprietate, în urmă cu două zile. Acest lucru face ca suspiciunea că un scurtcircuit ar fi fost cauza pică din capul locului. În aceste condiții, este posibil să fie implicat un incendiator, iar o mare responsabilitate de a elucida cazul pică pe umerii anchetatorilor – polițiștii criminaliști sosiți la fața locului, care au luat probe și au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Evenimentul survine într-o perioadă în care, așa cum am aflat la fața locului, administrația publică locală este sistematic atacată și jignită din ce în ce mai agresiv de anumiți oameni, membri sau simpatizanți ai unor partide politice. În acest context, mulți oameni din comuna Iordăcheanu se tem că respectivul incident ar putea avea legătură cu aceste manifestări nocive și care lasă loc de multe întrebări.

Contactat telefonic, primarul localității – Constantin Aurel ne-a declarat următoarele: “Aș vrea să cred că persoanele care în ultima perioadă ne-au denigrat și au aruncat cu minciuni în stânga și în dreapta nu se află în spatele acestui gest cu totul reprobabil și de o gravitate deosebită!”.

Din informații primite pe surse, doamna viceprimar este grav afectată psihic și încă are nevoie de intervenție medicală specializată. Altfel, ar fi indicat anchetatorilor un cerc restrâns de suspecți pe care îi bănuiește, printre care se află și doi indivizi membri ai unui partid politic, din localitate. Paguba este una însemnată.

În cazul în care un astfel de eveniment nedorit nu va fi clarificat de anchetatori sau va fi clasat la nivelul comod de ”efect al curentului electric”, rămâne de văzut cam până unde ar escalada situația în contextul în care se apropie campania electorală și alegerile.