Incendiu puternic la Brazi. Fumul dens şi gazele toxice au îngreunat intervenţia pompierilor

Redactia -

Incendiu puternic la Brazi. Fumul dens şi gazele toxice au îngreunat intervenţia pompierilor

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață în jurul orei 06:15, la o hala care are ca obiect de activitate sablare si aplicare vopsea pe schele metalice, din localitatea prahoveană Brazi.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției incendiul se manifesta în exterior la două utilaje compresoare care ardeau în totalitate precum și la izolația din polistiren a halei, ulterior propagându-se cu repeziciune pe o suprafață de aproximativ 1700 mp.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru iluminat și 2 autospeciale ale serviciului privat pentru situații de urgență.

40 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului, și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operațiunea de stingere, îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 07:40.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un mijloc electric de încălzire lăsat sub tensiune.

foto: arhivă