Incendiu puternic la rampa de gunoi din Boldeşti-Scăeni

Redactia -

Incendiu puternic la rampa de gunoi din Boldeşti-Scăeni

UPDATE: În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la rampa de gunoi, din oraș.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă complexă de cercetare care s-a deplasat în zona indicată de apelant.

În vederea lichidării incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Tototată, la fața locului au fost prezente și autoritățile locale, dar și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale acesteia și a se formula propuneri legale unității de parchet competent.

*

Pompierii militari prahoveni au intervenit de la ora 01:15 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la rampa de gunoi din Boldești-Scăeni. Incendiul se întinde pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

Avem acolo 26 de cadre care depun eforturi pentru lichidarea incendiului. Tehnica de intervenție: 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autocisterne și o autospecială de primă intervenție și comandă, a transmis ISU Prahova.