Încep lucrările la Centrul de afaceri „Lumina verde”

Redactia -

Încep lucrările la Centrul de afaceri „Lumina verde”

Miercuri, 15 ianuarie 2014, Consiliul Judeţean Prahova va emite ordinul de începere a lucrărilor şi va preda amplasamentul pentru obiectivul „Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde” Ploieşti, judeţul Prahova, depus de Consiliul Judeţean Prahova spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, sub-domeniul „Poli de creştere”.

Centrul de afaceri „Lumina Verde” se va construi în incinta Parcului Industrial Ploieşti iar obiectivul general este promovarea dezvoltarii durabile a mediului de afaceri prin crearea unei noi structuri de sprijinire a afacerilor, fiind totodată primul pavilion de expoziţii şi târguri din judeţul Prahova.

Proiectul are o perioadă de implementare de 27 de luni cu o valoare totală de 40.450.278,35 de lei. Fiind un proiect generator de venituri cota de cofinanţare a judeţului Prahova este de 50%. Valoarea contractului de lucrări este de 35.920.830 lei. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.