Începe Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti

Redactia -

Începe Festivalul de Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti

Invitație la Festivalul de Teatru „Toma Caragiu”

În perioada 1 – 6 noiembrie 2016, Primăria Municipiului Ploiești, Teatrul „Toma Caragiu” și Asociația Kontrapunct 1/4 organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”. Primarul Adrian Dobre îi felicită pe participanți și organizatori și îi invită pe ploieșteni la spectacole.

 
Iată mesajul primarului.

 “Să duci un festival de teatru până la a VI-a ediție la Ploiești, în aceste vremuri complicate, este o performanță. Să reușești să-l aduci pe harta evenimentelor importante din cultură desfășurate în România este o dovadă a faptului că Ploieștiul are oameni competenți și valoroși.

Ei bine, mai ales cu acest prilej de mare sărbătoare, care este Festivalul de Teatru Toma Caragiu, în primul rând simt nevoia să felicit conducerea și excepționalul colectiv al Teatrului Municipal.

            Pentru mine este incredibil că acești oameni minunați au găsit de fiecare dată inspirația, imaginația și forța de a produce acte culturale de valoare în Ploiești.

Pe fiecare dintre cei implicați în punerea în scenă a celor treisprezece spectacole de excepție care vor fi susținute pe durata Festivalului îl asigur că Ploieștiul va face toate eforturile să fie o gazdă primitoare.

Ca reprezentant al comunității locale, vreau să vă spun tuturor celor implicați în acest regal pentru minte și simțuri că noi, ploieștenii apreciem la adevărata valoare actul dumneavoastră de rafinată cultură care va fi, la final, cea de-a șasea ediție a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Iar pe dumneavoastră, dragi concetățeni, vă invit la teatru.”