Începutul anului şcolar la Colegiul N.Iorga şi Şcoala Gh.Pănculescu din Vălenii de Munte – GALERIE FOTO

Mihai Ciobanu -

Anul şcolar 2015-2016 a început în condiţii din cele mai bune la Vălenii de Munte: cu toate şcolile şi grădiniţele complet reabilitate şi renovate, cu săli de clasă curate, primitoare, cu mobilier de calitate şi toate dotările necesare, toate acestea realizate graţie eforturilor depuse de către administraţia locală condusă de către primarul Florin Constantin.

În fapt, edilul oraşului a ţinut să fie alături de elevi, de părinţii lor dar şi de cadrele didactice la emoţionantele ceremonii de deschidere a noului an şcolar, atât la Colegiul Naţional „Nicolae Iorga”, cât şi la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Pănculescu”.

În discursul său, primarul Florin Constantin a punctat atât noutăţile pe care le aduce acest an şcolar din punctul de vedere al infrastructurii de educaţie, cât şi planurile pentru anul viitor. Concret, edilul a venit cu două veşti cât se poate de bune pentru elevii celor două unităţi de învăţământ: ambele vor beneficia de mărirea numărului de săli de clasă, pentru ca toţi copiii să înveţe de dimineaţă. La Colegiu se va reamenaja fostul atelier, în timp ce la şcoală se va construi un nou corp de clădire.

Această prezentare necesită JavaScript.