Inchirieri auto in Bucuresti la preturi competitive

Daniel Dimache -

Inchirieri auto in Bucuresti la preturi competitive

Daca ai nevoie de o masina de inchiriat in cel mai simplu si mai rapid mod ai nimerit unde trebuie, ofertele de la Rent-a-car-otopeni.ro se adreseaza oricarei categorii de clienti.

Daca vii in tara in perioada urmatoare si vei avea nevoie de o masina cu care sa te deplasezi pentru cateva zile sau vrei o flota pentru propria ta companie, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt solutia pe care te vei putea baza atunci cand ai nevoie de servicii profesionale de inchirieri auto in Bucuresti si in aeroportul din Otopeni. Zilnic in capitala ajung o multime de turisti straini care au nevoie de servicii de transport, aici ai o multime de variante de unde vei putea alege, ai transportul in comun, servicii de taxi si de car sharing dar si oferte speciale pe care le ofera agentiile de inchirieri auto. Inainte insa de a alege o anumita sociatet care iti pune la dispozitie aceste alternative, va trebuii sa te informezi, sa vezi daca compania cu care ti-ai propus sa colaborezi este una de incredere si sa alegi cea mai potrivita alternativa fie ca vrei o masina pentru cateva zile sau pentru  perioada mai lunga.

Publicitate

Ce avantaje ai daca vei alege o companie de inchirieri auto Bucuresti?

Masina a fost si va ramane un mijloc de transport ideal cu care sa te deplasezi confortabil si rapid, daca marea majoritate a oamenilor detin un autoturism propriu, atunci cand calatoresc in afara tarii lor de resedinta in scop turistic sau in interes de afaceri, un serviciu de inchirieri auto este o varianta foarte buna , atat in ceea ce priveste confortul cat si pretul de inchiriere. Fie ca vii in capitala in scop turistic sau in interes de afaceri serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la agentia rent-a-car-otopeni.ro este o varianta cat se poate de buna, in flota de masini a companiei vei gasii o multime de variante, de la gama economica , pentru persoanele care doresc sa faca economii si pana la masini din gama de lux, masini din clasa celor compact si nu in ultimul rand modele mai spatioase care se adreseaza in special grupurilor mai mari. Procesul de inchiriere este unul cat se poate de rapid, nu trebuie sa pierzi mai mult de 5 minute, vei semna contractul de inchiriere, vei verifica masina si vei pleca in calatorie, daca aterizezi in aeroportul din Otopeni compania iti pune la dispozitie aici serviciile, indiferent de ora la care vei avea nevoie de un autoturism. Masinile ce fac obiectul ofertelor de inchirieri auto Bucuresti sunt bine intretinute si echipate corespunzator astfel incat sa faca fata si celor mai exigente cerinte, au inclus pachetul de asigurari dar si alte taxe de drum deci nu veti avea nimic de platit suplimentar in afara de taxa de inchiriere aferenta, valoarea acesteia se va stabilii in functie de clasa dar si de tipul masinii pe care aveti de gand sa il nchiriati, porneste de la cativa euro pentru masinile low cost si ajunge la cateva sute pentru autoturismele din gama de lux. La Rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti vei beneficia de masini noi si sigure, te vei simtii in deplin confort iar daca ai nevoie de accesorii suplimentare cum ar fi un scaun de copil sau un gps auto acestea iti pot fi puse la dispozitie gratuit, de asemenea vei avea un numar nelimitat de km indiferent daca vei inchiria o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mult mai lunga de timp. Iata ce ar trebuii sa faci pentru a obtine o oferta de inchirieri auto Bucuresti cat se poate de avantajoasa dar si ce pasi ar trebuii sa urmezi pentru a gasii o companie de prestigiu.

Rezervarea masinii

Parcurile companiilor de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni sunt cat se poate de diversificate, ai optiuni multiple de la masini pentru cei cu un buget mai redus pana la modele din gama celor compact sau masini din clase superioare. In primul rand in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie va trebuii sa identifici tipul de masina pe care ai de gand sa o inchiriezi, daca nu te pricepi si pana acum nu ai mai inchuiriat o masina, poti sa citesti in continuare sugestiile pe care ti le ofera specialistii din domeniu, daca vei venii singur in oras poti sa alegi o masina de dimensiuni mai mici, ai posibilitatea la rent-a-car-otopeni.ro sa optezi pentru o masina din gama Opel Corsa sau Peugeot 207, acestea au tarife cat se poate de accesibile si pornesc de la 9 euro pentru perioade mai mari de 10 zile. Daca vii cu familia sau ai nevoie de spatiu suplimentar o masina din gama compact ar putea fi o buna alegere, aici ai posibilitatea sa te orientezi catre un model de genul Skoda Octavoia sau Seat Toledo la preturi cat se poate de accesibile. Procesul de rezervare al masinii este unul simplu si rapid, la rent-a-car-otopeni.ro ai optiunea de a alege sa rezervi prin platforma de inchirieri auto a celor de la rent-a-car-otopeni.ro , aici prin intermediul formularului pe care ei il pun la dispozitie, va trebuii sa iti introduci datele de predare si preluare a masinii, automat ti se vor afisa in functie de perioada selectata de tine modelele care sunt disponibile dar si planul tarifar, nu ramane decat sa te orientezi in privinta masinii pe care ai de gand sa o conduci si sa o selectezi. Dupa ce ai urmat acesti pasi in cel mai scurt timp un operator al companiei te va contacta pentru a stabilii impreuna cu acesta locatia de livrare a masinii, daca vrei in capitala trebuie sa le indici adresa completa, de asemenea ei iti pun la dispozitie si posibilitatea de livrare direct in aeroport.

Avantajele ofertei de inchirieri auto Bucuresti de la rent-a-car-otopeni.ro

Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti si inchirieri auto Otopeni atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii. Daca detii o companie in capitala si ai nevoie de servicii profesionale de inchirieri auto ei sunt solutia, leasingul pe termen lung este cea mai buna practica pentru a mentine costurile cat se poate de scazute in cadrul propriei tale companii, fara ca masinile pe care le inchiriezi sa necesite costuri de intretinere sau costuri cu asigurarile si alte taxe, toate acestea revin in sarcina celor de la rent-a-car-otopeni.ro Inchirierile auto in Bucuresti si Otopeni pe termen mediu sau pe termen lung reprezinta un serviciu de inchiriere a unei flote de masini, in sarcina companiei care ti le pune la dispozitie vor fi taxele dar si reparatiile.

Serviciile de inchirieri auto pe termen lung sau pe termen mediu sunt o foarte buna alegere pentru companiile care le aleg, in primul rand cheltuielile cu inchirierea sunt deductibile, nu trebuie sa strangi sume mari de bani ca in cazul in care ai achizitiona un parc auto propriu iar la finalul perioadei contractuale masinile pot ramane proprietatea ta daca alegi sa achiti o diferenta de bani. In cazul in care vei alege serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro vei avea de patit o rata fixa, inca de la inceput de la semnarea contractului vei stii cat ai de platit, aceste costuri nu vor suporta modificari, la fel si daca alegi serviciul de inchirieri auto Otopeni pentru o perioada medie de timp. In alta ordine de idei compania iti va oferii pe toata perioada cat se desfasoara contractul si serviciul de asistenta rutiera.

Flota de masini pe care le vei inchiria sau o singura masina, o alternativa excelenta atunci cand vrei sa faci economii, vei minimaliza costurile de intretinere sau de achizitie ale unei masini, de asemenea costurile de reparatie sau cele de intretinere a masinii sunt incluse in ratele lunare, nu va trebuii sa iti faci griji la alte costuri, de asemenea anvelopele vor fi inlocuite de fiecare data in functie de sezon. Totusi unul dintre cele mai importante avantaje de care vei beneficia daca o sa alegi o oferta de inchirieri auto Bucuresti sau Otopeni este faptul ca nu vei suferii pierderi ca in cazul in care alegi sa cumperi o masina noua care odata cu trecerea timpului se va deprecia, iar in cazul unei flote proprii de masini pierderea generata poate fi una destul de mare. Toate aceste pierderi pot fi evitate cu ajutorul unui contract de inchirieri auto daca vei alege o companie cu o buna reputatie in domeniu.

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune facilitati, fie ca ai nevoie de o masina sau de o flota pentru propria ta companie de inchirieri auto Bucuresti ii poti alege de fiecare data ca parteneri pe rent-a-car-otopeni.ro companie cu o foarte buna reputatie in acest domeniu de activitate si cu o flota impresionanta ce cuprinde peste 100 de masini, indiferent de clasa sau de gama masinii de care ai nevoie la ei o sa gasesti de fiecare data cele mai bune si mai atractive solutii de transport, poti conta pe sprijinul lor in orice momment, au un program de lucru non stop atat pentru inchirieri auto Otopeni cat si pentru inchirieri auto Bucuresti.