Info Trafic. Pe ce drumuri din Prahova se circulă cu restricţii

Redactia -

Info Trafic. Pe ce drumuri din Prahova se circulă cu restricţii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
Amintim că pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti unul dintre pasaje este încă în lucru şi, din acest motiv, între kilometrii 63+700 de metri şi 64+575 de metri sunt închise două dintre cele patru benzi ale drumului.
Tot în judeţul Prahova, în staţiunea Sinaia, până la data de 5 noiembrie 2013, pe bulevardul Carol I, pe porţiunea cuprinsă între strada Gării şi aleea Peleşului, se execută lucrări de amenajare urbanistică. Traficul rutier rămâne deviat pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării.
Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti este deviat pe banda a doua a sensului opus.
În judeţul Călăraşi, până la sfârşitul lunii octombrie, se execută lucrări de reparaţii pe DN4 Frumuşani – Olteniţa, între kilometrii 20 şi 60 şi pe DN31 Olteniţa – Mănăstirea, între kilometrii 32 şi 60, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe unele porţiuni.
În judeţul Olt se execută lucrări de asfaltare a părţii carosabile pe DN65 (E574), între kilometrii 48 şi 36, pe tronsonul Slatina – Pădurea Sarului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.