Infotrafic, 24 iunie. Cum se circulă pe DN1, Ploieşti – Braşov

Redactia -

Infotrafic, 24 iunie. Cum se circulă pe DN1, Ploieşti – Braşov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 11:00 este:

1. DN 1 Ploiești – Brașov: coloane de autovehicule în localitatea Bănești și între localitățile Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de coborâre.

2. DN 7 Pitești – Sibiu: valori de trafic în creștere în localitatea Boița, județul Sibiu, ca urmare a lucrărilor de reparații.

3. A1 București – Pitești: trafic normal.

4. A1 Sibiu – Deva: trafic intens pe sensul de coborâre către DN 7, fiind formată o coloană de aproximativ 2 kilometri, în creștere.

5. A2 București – Constanța: valori de trafic ridicate în zona stației de taxare Fetești, pe sensul de mers Constanța – București, unde, la kilometrul 142, polițiștii opresc circulația pentru perioade limitate de timp, pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța, pe parcursul întregii zile. În prezent este formată o coloană de autovehicule de 2 – 3 kilometri

6. A3 București – Ploiești: trafic normal.

7. A4 Ovidiu – Agigea: trafic normal.