Infotrafic – 26 mai. Informaţiile zilei pentru şoferi: restricţii, lucrări, accidente

Redactia -

Infotrafic – 26 mai. Informaţiile zilei pentru şoferi: restricţii, lucrări, accidente

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 0+300 de metri, pe sensul către Agigea, în apropierea localității Ovidiu, județul Constanța,  un ansamblu de vehicule a impactat parapetul median și a pătruns pe celălalt sens de mers. În urma accidentului, nu au rezultat persoane rănite, însă traficul este restricționat pe banda de urgență și prima bandă a sensului către Ovidiu. Sunt semnalate scurgeri de combustibil pe carosabil. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute, după intervenția echipajelor specializate.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor aplica restricții de trafic pe mai multe sectoare de drum din județul Vâlcea, astfel:

– DN 7, tronsonul kilometric 165+900 de metri – 166+900 de metri, pe raza localității Blidari, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație;

– DN 7, tronsonul kilometric 210 – 220, pe raza localitățiilor Proieni-Tutulesti, se lucrează la cosirea vegetației, între orele 08:00 – 16:00. Circulația se desfășoară îngreunat în zona lucrărilor;

– DN 67, tronsonul kilometric 135+500 de metri – 167+500 de metri, pe raza localităților Miloștea-Pietrari, se lucrează la cosirea vegetației, între orele 08:00 – 16:00. Circulația se desfășoară îngreunat în zona lucrărilor;

– DN 67B, tronsonul kilometric 47+400 de metri – 60, pe raza localitățiilor Obislavu- Grădiștea, se lucrează la aplicare marcaje axiale, între orele  08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de circulație .

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.