Infotrafic. Cum se circulă pe DN1 Ploiești-Brașov şi pe celelalte drumuri principale

Redactia -

Infotrafic. Cum se circulă pe DN1 Ploiești-Brașov şi pe celelalte drumuri principale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Circulația rutieră este închisă, până la data de 14 august 2023, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 118+520 de metri – 120, în localitatea Bascov, județul Argeș, pentru a permite construcția nodului rutier de la Bascov, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Pitești-Sibiu. Din acest motiv, traficul va fi deviat pe sensul către București, astfel:

– pe sensul către Bucuresti, traficul se va desfășura pe banda de urgență a căii nr 2;

– pe sensul catre Pitesti, traficul se va desfășura pe benzile 1 și 2 a căii nr 2.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Foto: www.pexels.com