Infotrafic. Cum se circulă pe DN1 şi pe A3, Bucureşti – Ploieşti

Redactia -

Infotrafic. Cum se circulă pe DN1 şi pe A3, Bucureşti – Ploieşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, excepție face doar autostrada A1 București-Pitești, acolo unde se înregistrează aglomerație pe sensul de intrare în Capitală.

Astăzi, 15 mai, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări la partea carosabilă pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, astfel:

– DN 7, km 159+759 de metri – 162+800 de metri, pe raza localității Milcoiu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație;

– DN 7, km 205+900 de metri – 208, în afara localității Brezoi, se execută lucrări de rânguire versanți, între orele 08:00 – 14:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloți de circulație .

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Foto: www.pexels.com